A keresőben található kategóriák kiválasztásával tovább szűkítheti vagy bővítheti a megjelenített gyerekbarát helyek listáját. Ha nincs a listában az Ön által megadott paramétereknek megfelelő gyermekbarát hely, próbálja meg növelni a keresési körzetet vagy a indítsa újra a keresést a főoldalról kategória kijelölés nélkül. Ekkor a megadott város körzetében található összes gyerekbarát hely a listába kerül.

Felhasználóbarát honlap

Gyerekkel vagyok!

Családi program- és szolgáltatás ajánlónk célja, hogy összegyűjtse a magyarországi játszóházak, kalandparkok, élményfürdők, gyerekbarát éttermek, szállodák és szolgáltató helyek adatait és ezzel segítsen a kisgyermekes családok szabadidő programjának megtervezésében.

A gyerekbarát helyek adatbázisában megkereshetik, hogy egy adott helyen van-e gyerekmegőrző, játszósarok vagy játszóház, illetve hogy milyen gyerekbarát szolgáltatással (például pelenkázó vagy gyerekmenü) várják Önöket.

Kiemelt ajánlataink között példaértékű kezdeményezéseket mutatunk be, ahol játszósarok, gyermekjátszó stb. kialakításával teremtettek a kisgyermekes ügyfelek, látogatók számára kedvező feltételeket.

Program bemutatása

Több mint ezer gyermekbarát helyről – bevásárlóközpontokról, gyerekbarát szolgáltató helyekről, utazási tippekről - talál naprakész információt weboldalunkon.

Hasznos információk közt böngészhet keresőnk segítségével, ha kisgyermekkel indul útnak vásárolni, kirándulni, vagy akár hosszabb nyaralásra, pihenésre.

A gyermekbarát helyek adatbázisát folyamatosan bővítjük, újdonságainkról híreink között informálódhat!

 • Ügyintézésre indul gyermekével?
  Egy bank, ügyfélszolgálati iroda, amely játszósarok kialakításával gondol a gyermekkel érkezőkre, minden bizonnyal előnyt jelent!
 • Vásárolni indul egy örökmozgó háromévessel?
  A megoldás egy olyan bevásárlóközpont, ahol jól felszerelt gyermekjátszóház található!
 • Van-e etetőszék az étteremben, ahová családi programot terveztek?
  Tőlünk erre is választ kaphat!
 • Gyerekmegőrző helyett aktív gyermekprogram várja csemetéjét, mialatt Ön bevásárol?
  Ezeket a lehetőségeket is bemutatjuk Önnek!

Adatbázisunkat szeretnénk folyamatosan bővíteni és naprakészen tartani, ezért ha olyan helyen jár, ahol a kisgyerekes családokat különleges lehetőségek várják, kérjük küldje el ennek a gyerekbarát helynek az adatait.

Véleményét, észrevételét előre is köszönjük! Kellemes böngészést kívánunk!