A keresőben található kategóriák kiválasztásával tovább szűkítheti vagy bővítheti a megjelenített gyerekbarát helyek listáját. Ha nincs a listában az Ön által megadott paramétereknek megfelelő gyermekbarát hely, próbálja meg növelni a keresési körzetet vagy a indítsa újra a keresést a főoldalról kategória kijelölés nélkül. Ekkor a megadott város körzetében található összes gyerekbarát hely a listába kerül.

Felhasználóbarát honlap

Sütemény és Tortafesztivál

Sütemény és Tortafesztivál

Dátum: 2016. szeptember 04.

2016 november 12-13. Millenáris Központ, B csarnok

2016. november 12-13-án, kerül megrendezésre a 3. Sütemény és Tortafesztivál.
Az elmúlt két évben közel 14.000 sütemény és torta rajongó volt kíváncsi a süteményeket és tortákat felvonultató eseményre.
A két év alatt, 80 hazai cukrászat termékeit kóstolhatták, vagy vásárolhatták meg , valamint az első évben Alice Csodaországban, a második évben a Cirkusz témában készült design tortákat tekinthették meg a látogatók.
 A Millenáris Központ ad helyet idén is a fesztiválnak, és a B csarnok épülete idén is átalakul egy lenyűgöző desszert szalonná, ahol a hagyományos sütemények mellet a cupcake-ek és tartelette-ek a brownie-k, cake pop-ok, macaronok és csodálatos design torták várják az édesszájúakat, hogy megkóstolják vagy hazavigyék őket.
 A HARMADIK SÜTNICAKE esemény témája és arculata:
Walt Disney mesevilága
Walt Disney lesz, az idei torta design pályázatunk témája is, amiben profi és hobbi cukrász kategóriában nevezhetnek a versenyzők.
A rendezvény első napján, rangos zsűritagok segítségével kerülnek értékelésre az alkotások valamint megválasztják a SÜTNICAKE tortáját, amelyet a többi nevezésre készült alkotással együtt a nagyközönség számára bemutatunk.
A nyertes alkotás díjazottját kifejezetten erre az alkalomra felkért neves Iparművész alkotásával jutalmazzuk.

Tematika

Cukrászatok, cukrászok és manufaktúrák termékeinek kiállítása,
árusítása
Konyhafelszerelési termékek árusítása
Cukrászati termékek, alapanyagok értékesítése
Konyhabútor és lakberendezési kiegészítők árusítása
Torta design versenyre beérkezett pályamunkák kiállítása.
Az idei téma: Walt Disney mesevilága
Előadások, wokshopok, bemutatók
Gyermekprogramok
Főzőiskolák bemutatkozási lehetősége


 

vissza